Retourneren & Ruilen

Is je bestelling niet helemaal naar wens?
Dan kun je de artikelen retourneren. Indien je binnen de zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de bestelling, besluit af te zien van de bestelling kan je deze retourneren.
  • Graag ontvangen wij de artikelen ongedragen en voorzien van het originele prijskaartje retour. 
  • Het retourneren van artikelen is op eigen kosten. 
  • Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug.
  • In de winkel aangekochte producten mogen alleen in de winkels teruggebracht worden en niet via ons online retouradres.

Cadeau/gratis artikel ontvangen
Als er een actie is, dat je een cadeau ontvangt bij een minimale bestelwaarde dan dien je dit cadeau ook terug te sturen als je de bestelde artikelen retourneert. Hetzelfde geldt voor acties waarbij je een gratis artikel ontvangt bij aankoop van een bepaald product. Met het retourneren vervalt het recht op dit cadeau/gratis artikel. 

LET OP: wanneer je een bestelling met cadeau/gratis product retour stuurt, ontvangen wij graag een mail hiervan met je pakbon nummer. Deze retourmail mag gestuurd worden naar: info@nickjean.com. Dit i.v.m. het verwerken van het gratis product en de terugbetaling. 

Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt worden verzonden en dat je een bewijs van verzending ontvangt. Met dit bewijs is de zending te traceren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons zijn gericht.

Retouradres: 
NickJean Retouren
Rijnkade 186
1382GT Weesp
Nederland
Artikelen ruilen

Het is niet mogelijk om via de webshop een artikel om te ruilen. Wanneer je een artikel wilt ruilen, moet je het gewenste product opnieuw bestellen en het product wat niet naar tevredenheid is of niet past via onze normale retourprocedure terugsturen.

Heb je nog vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen pagina. Mocht je ook hier geen antwoord kunnen vinden, dan kun je ons mailen naar info@nickjean.com. Wij staan voor je klaar!

Je bent succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top